Nyheder

Facebook

Vi er kommet på Facebook. Gruppen hedder Hammer Oddde Kajakklub og her kan man læse seneste nyt, søge efter en romakker, ændringer og eventuelle aflysninger af mandagsroningerne mv.


Instruktionsforløb 2018

Har du lyst til at lære at ro havkajak, så finder årets instruktionsforløb af sted over en aften og en weekend. Det starter mandag d. 30. april kl. 18-22 i Gudhjem svømmehal og fortsætter i weekenden d. 26.-27. maj fra kl. 9-16 i Hammerhavnen. Der er endnu ledige plader på holdet. Vil du tilmelde dig eller hører nærmere, så kontakt vores instruktør Frank Kure. Kurset koster 1100,- inklusiv medlemskab i 2018.

 

For at blive frigivet i Hammer Odde Kajakklub skal nye medlemmer, der ikke tidligere er frigivne fra andre kajakklubber, gennemgå et instruktionsforløb.

Instruktionsforløbet gør roeren i stand til at færdes fortroligt og sikkert i havkajak på ture langs kysten i lokalt kendt farvand.

Instruktionsforløbet skal leve op til Havkajaksamrådets retningslinier for uddannelsen til havkajakroer.

Når roeren har gennemgået instruktionsforløbet tilfredsstillende, har roeren lov til at benytte HOKs klubkajakker uden følgeskab af allerede frigivne roere.